Societatea comercială UCAN Consulting, este o societate românească cu capital integral privat, fiind specializată în lucrări în domeniul proiectării, consultanței tehnice, servicii conexe și a realizării construcțiilor, făcând parte dintr-un grup de firme care acoperă toate domeniile de execuție tehnică.

Din grup fac parte:
  • SC 2MTECH SRL – construcții civile și industriale, instalații sanitare, electrice, PSI.
  • SC RETROLINE TECH SRL – HVAC, climatizare, instalații frig, automatizări, panouri fotovoltaice.
  • SC APEX SRL – mobilier, tâmplărie aluminiu, pereți cortina, PVC, lemn, confecții metalice.

Societatea UCAN Consulting, cu biroul de proiectare aflat în Municipiul Iași, dispune de specialiști cu experiență în proiectare și faze autorizare proiecte, pregătiți să găsească cele mai bune soluții pentru a rezolva proiectele la înalte standarde de calitate.

Împreună cu colaboratorii noștrii, proiectanți cu experiență de peste 10 ani în activitate, oferim la standarde europene servicii complete în domeniul construcțiilor și instalațiilor.

Ne adresăm clienților noștri într-un mod activ și le identificăm nevoile. Prin discuții personale purtate în cursul procesului de colaborare bazat pe parteneriat, demonstrăm experiență și profesionalismul ce ne caracterizează.

Lucrăm în echipe cu verificatori proiecte, asigurând fluxul firesc al întocmirii și autorizării proiectelor, astfel încât să ne ducem la bun sfârșit, în cel mai optim mod, proiectele.

Punctele noastre forte

UCAN Consulting promovează servicii de proiectare adaptate clientului și aduce energie și angajament în fiecare proiect. Oferim creativitate cu rezultate excelente pentru proiecte dintr-o multitudine de domenii.

Planificare profesională pentru soluții economice.

Experiență relevantă în domeniu.

Know-how tehnic pentru orice proiect.

Timp scurt de realizare și respectarea strictă a termenelor.

Personal format din ingineri instalații, ingineri constructori și arhitecți, cu o vastă experiență.

Proiecte realizate

Ne mândrim cu realizări și colaborări de succes cu companii din diverse domenii de activitate: clădiri de birouri, case și apartamente, spitale, clinici, cabinete medicale, centre sportive, restaurante și alte magazine comerciale.